x venster sluiten Tel.: 0341 41 33 41 E-Mail.: info@aic.nl

Adresgegevens

AIC Harderwijk bv

Industrieweg 19

3846 BB Harderwijk

Factuur & Postadres

Postbus 41

3840 AA Harderwijk

Openingstijden winkel Ga naar klantenservice
Sinds 1956 ster in materiaalcontainers
Voorraad artikelen binnen 48 uur geleverd
Hoogwaardige kwaliteit uit Duitsland

Veelgestelde vragen

Zijn de prijzen op de website inclusief of exclusief btw en verzendkosten?
De vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.

Ik heb een account voor Mijn AIC, maar ik weet mijn gegevens niet meer.
Het e-mailadres is de inlognaam. Bent u het wachtwoord vergeten, dan kunt u dat opnieuw aanvragen. Stuur een e-mail naar info@aic.nl , dan krijgt u een nieuw wachtwoord toegestuurd. Mocht u nog aanvullende vragen hebben dan kunt u telefonisch +31 341 413341 of via de mail info@aic.nl, contact opnemen met één van de adviseurs van AIC.

Hoe lang duurt het voordat ik een bestelling in huis heb?
AIC vermeldt bij elk artikel een indicatieve levertijd. Direct leverbare artikelen worden binnen 1 werkdag verzonden. Artikelen die niet op voorraad zijn zullen in de aangegeven levertermijn geleverd worden.

Ik heb een bestelling geplaatst, maar ik heb niets ontvangen. Hoe komt dat?
Er is waarschijnlijk een fout opgetreden in de afhandeling van uw bestelling. Neem contact met ons op via het formulier op de website, telefonisch (tijdens kantooruren) +31 341 413341 of via de mail info@aic.nl.

Ik heb gekozen voor 'Betalen op factuur', hoe moet ik nu betalen?
Bij aflevering van de producten ontvangt u een factuur. Deze factuur dient binnen vier weken na ontvangst betaald te zijn. Voor vragen over de betaling van bestelde producten neemt u contact met ons op via het formulier op de website, telefonisch (tijdens kantooruren) +31 341 413341 of via de mail info@aic.nl.

Ik kan niet via iDEAL betalen, hoe moet ik nu betalen?
Neem telefonisch contact met één van de adviseurs van AIC op +31 341 413341 of via de mail info@aic.nl.

Ik ben op zoek naar een merk of product dat ik niet kan vinden in de webshop.
De meeste producten staan in de webshop van AIC. Mocht u iets specifieks zoeken, op maat willen laten maken en / of een uitvoering welke niet in de webshop vermeld wordt, neemt u dan telefonisch +31 341 413341 of via de mail info@aic.nl, contact op met één van de adviseurs van AIC.